03-09-2020 El Curs 2020-21: El Més Interessant de la nostra història!

Vaja! COVID-19, problemes per arreu i al Saltiró diem que comença el curs "més interessant de la nostra història"... Com pot ser? Doncs és cert, perquè a la nostra escoleta les hem viscut de tots els colors, tant de verdes com de madures. I com que mai no hem deixat de ser infants, mai no hem deixat d'aprendre amb cada situació. Ara estem a punt d'aprendre mooooltes més coses que mai, i ja ho vam començar a fer des del passat 8 de juny, quan vam obrir l'escola amb ràtios reduïdes... El cert és que ens feia peneta veure el Saltiró mig buit, però ens va servir moltíssim per poder implementar amb pocs nens i nenes, totes les mesures sanitàries que ara ja tenim rodades: N'hem après moltíssim! Ara en som expertes!

Un any on aprendre moltes coses

Avui fem el berenar de benvinguda dels saltirons i les saltirones que comencen aquest curs per primer cop. Demà farem el berenar dels que ja   son   "veterans" d'altres cursos.   i  és que hem après que hem de separar els grups!

També sabem que el nivell de contagi entre els nens i les nenes és molt baix, que la seva capacitat de transmetre la malaltia   ni s'acosta de lluny a la dels adults i que, en cas de contagiar-se, o bé   son asimptomàtics o bé presenten uns quadres molt lleus. Sabeu d'on hem après això? Doncs no hem anat gaire lluny, perquè a casa nostra, a part de tenir unes llars d'infants de primera línia, tenim també hospitals punters: Ho hem après de Sant Joan de Déu i del seu estudi "Kids Corona"!

Vaja... Tenim moltes ganes de veure com serà aquest curs tan interessant. Posarem els millors ulls d'infant que tinguem i ens llançarem a l'aventura d'aprendre.

I és que a la vida, no deixem d'aprendre   fins que ens morim!

Ens acompanyeu?

Feliç curs 2020-21!!!