C/ d'Enric Prat de la Riba, 234 - L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona

933372640

Escola infantil Saltiró Hospitalet Llobregat

4-04-2017 ÉS UN OCELL? ÉS UN AVIÓ? N0! ÉS...

4 d’abril de 2017
ÉS UN OCELL? ÉS UN AVIÓ? N0! ÉS

 Ja és el segon cop que les noies de "Cel Obert" ens visiten, i cada cop els seus viatges interestel·lars ens agraden més. Es tracta d'un planetari transportable adaptat pels més petits, però que a tot l'equip del Saltiró - teòricament adult - ens encanta, molt, molt i molt.

És entrar en l'espai del planetari i començar a volar amb la imaginació. Els Dofins, els Vaixells i els Dracs, en dos torns, s'han aventurat en aquest viatge pel sistema solar...

Hem anat a la Lluna, a Mart, a Júpiter i hem vist la Terra des de molt amunt. La gran majoria ha aguantat amb valentia les dures condicions de l'espai, però alguns han necessitat agafar-se ben fort a alguna mestra-astronauta qualsevol. Res que el reglament d'abord no permeti...

Finalment, els estels han estat generosos amb la tripulació i ens han regalat unes caixes de llum amb tot de coses per tocar, empastifar i tastar.

Ha estat tan i tan xulo, que fins i tot la TV de L'Hospitalet ens ha vingut a fer un reportatge... I és que.. Oi que és el primer cop que una quitxalla tan menuda arriba a l'espai???

4-04-2017 ÉS UN OCELL? ÉS UN AVIÓ? N0! ÉS...