4-04-2017 ÉS UN OCELL? ÉS UN AVIÓ? N0! ÉS...

24 d’octubre de 2023
ÉS UN OCELL? ÉS UN AVIÓ? N0! ÉS...

 Ja és el segon cop que les noies de "Cel Obert" ens visiten, i cada cop els seus viatges interestel·lars ens agraden més. Es tracta d'un planetari transportable adaptat pels més petits, però que a tot l'equip del Saltiró - teòricament adult - ens encanta, molt, molt i molt.

És entrar en l'espai del planetari i començar a volar amb la imaginació. Els Dofins, els Vaixells i els Dracs, en dos torns, s'han aventurat en aquest viatge pel sistema solar...

Hem anat a la Lluna, a Mart, a Júpiter i hem vist la Terra des de molt amunt. La gran majoria ha aguantat amb valentia les dures condicions de l'espai, però alguns han necessitat agafar-se ben fort a alguna mestra-astronauta qualsevol. Res que el reglament d'abord no permeti...

Finalment, els estels han estat generosos amb la tripulació i ens han regalat unes caixes de llum amb tot de coses per tocar, empastifar i tastar.

Ha estat tan i tan xulo, que fins i tot la TV de L'Hospitalet ens ha vingut a fer un reportatge... I és que.. Oi que és el primer cop que una quitxalla tan menuda arriba a l'espai???

4-04-2017 ÉS UN OCELL? ÉS UN AVIÓ? N0! ÉS...