25-10-2017 HO VOLEN SABER TOT!

24 d’octubre de 2023
HO VOLEN SABER TOT

I és que els papes i les mames del Saltiró són curiosos  per naturalesa... Aquesta ja és la segona "mega-reunió" que fem (la primera va ser el juliol passat), i el cert és que no ha faltat ningú.

Mal ens està el dir-ho, però el cas és que a l'equip del Saltiró les reunions ens surten molt lluïdes i variades. Si la que vam fer al juliol era perquè tothom coneixés el "futur" (els nens i les nenes encara no havíen començat) la d'avui ha entrat de ple en el present.

Amb tot un seguit d'imatges i videos, acompanyats per les explicacions de les mestres, i separats per classes, els papes i les mames han pogut conèixer en profunditat com és el dia a dia al Saltiró.

Han pogut veure com els seus nens i les seves nenes es lleven de la migdiada, com fan els "bits", com dinen, com juguen al pati, com fan música, com comencen a familiaritzar-se amb l'anglès... Tantes coses! I el més important: han pogut copsar, entre rialles i cares d'il·lusió i sorpresa - i també de concentració i descoberta- , el perquè de tot plegat. És a dir, que rera les explicacions i les experiències que es mostren a la reunió, hi ha un projecte sòlid, molt rumiat durant els quaranta anys que fa que el Saltiró "saltironeja", i constantment renovat amb tot el que anem aprenent dins i fora de l'escola.

Per les cares i l'atenció que ens mostren, per aquest "voler-ho saber tot", sabem que són els millors papes i les millors mames que ens podien tocar: 

Som-hi doncs. Que el curs tot just comença!!!

HO VOLEN SABER TOT
HO VOLEN SABER TOT