21-11-2022 Estrenem una meravella al pati gran!

La nostra Rut, a part de ser la directora pedagògica de l'escola i mestre de la classe dels Vaixells, té cops amagats... Resulta que és una virtuosa del bricolatge i s'ha passat moltes tardes i caps de setmana, immersa en un projecte secret que ningú no sabia ben bé   en què   consistia... Només vèiem arribar fustes, claus i  cargols...Misteri misteriós!

 saltirohospitalet.jpg

Però avui ens ha convocat a les dues classes   d'I2 de l'escola (els vaixells i els Dracs), per fer la presentació oficial de la seva obra. I la veritat és que quan entre tots i totes hem estirat la tela que la cobria, ens hem adonat que havia pagat la pena l'intriga i l'espera... Quina passada!!!

centroguarderiahospitalet.jpg

Una obra artesanal per a jugar i gaudir

Ens hem trobat amb una construcció de fusta, artesanal, tota feta "a casa". I de seguida que ens hi hem pogut fixar, hem vist que fos el que fos allò, era molt atractiu a la vista i que   ens cridava   amb força perquè ho anéssim a investigar! Som-hi!

escolabressolhospitalet.jpg

És evident que l'autora coneix el "públic" al que es dirigeix la seva creació, ja que serveix tant per als més hàbils com per al que ho són menys...

saltiro__.jpgpetita_infa__ncia.jpg

Hem pogut guanyar alçada enfilant-nos i sentir el plaer de la velocitat amb el tobogan, i al mateix temps poder regular   anar  més   de pressa o més a poc a poc.

llarinfants.jpg

llarinfantssaltirohospitaletdellobregat.jpg

Gràcies Rut per fer del nostre pati un dels millors de L'Hospi i de part de l'estranger! Ja tenim ganes de que sigui demà per tornar-hi!

llarinfantscatalana.jpg

Si voleu veure tot l'acte de "presentació en societat" de la nova "infraestructura", aquí el teniu: