15-3-2017 INVESTIGATS!

24 d’octubre de 2023
15 3 2017 INVESTIGATS!

Doncs si, avui han vingut uns "detectius" i unes "detectives" molt particulars. Un ja el coneixiem  -L'Ignasi- mentre que les altre dues, la Sílvia i l'Alba, era el primer cop que les vèiem. La seva tasca investigadora, impulsada com a projecte des del seu centre d'estudis, el Joan XXIII (on els tres cursen segon d'educació infantil), no pretén trobar vida alienígena al Saltiró ni contratacar l'espionatge internacional. No. Es tracta de veure quines són les preferències d'infants de diverses edats, alhora de jugar i relacionar-se.

El solvent equip d'investigadors, ha agafat grupets de nens i nenes dels Ànecs, dels Dofins i dels Vaixells i els Dracs (és a dir des dels més petits fins als més grans de l'escola) i els han acompanyat a la sala polivalent. Allà, amb l'ajuda d'una mestre, els hi han posat al seu abast joguines de cadascuna de les classes, i han permès que poguéssin interactuar entre totes les edats...

Resultat? Doncs en general els grups s'han mantingut units, sense interaccionar gaire amb els d'edat diferent, però en canvi han mostrat molt d'interès per jugar amb les joguines i objectes que no són les més habituals de les seves classes.

Curiós, Oi? Quines conclusions en treuran els nostres "detectius"? En breu els hi preguntarem. De moment, la sessió ha finalitzat amb una merescuda relaxació general. Ssssshhhht!!!

15-3-2017 INVESTIGATS!